DANK AAN ALLE SPONSOREN

Sponsor of sympathisant worden van Bokkerieje betekent een bijdrage leveren aan duurzaam ondernemerschap, de maatschappij en aan de medemens. Deze deelnemende bedrijven geven aan het goede doel. Graag maken we onderstaand de sponsoren aan u bekend.

Sponsoren en sympathisanten bedankt. Al deze bedrijven en mensen maken het mogelijk dat Bokkerieje in 2018 al 28 jaar georganiseerd wordt. Waarbij fietsen voor het goede doel centraal staat.

KLIK HIER voor ALLE Sympathisanten Bokkerieje 2017

SPONSOREN

We danken sponsoren en sympathisanten!

HOOFDSPONSOREN:

Greenyard:
Greenyard Prepared is de nieuwe naam van Noliko en is een onderdeel van de Greenyard Groep. De Prepared divisie is bekend van de ingemaakte groenten en fruit, die met grondstoffen van lokale landbouwers geproduceerd worden. Maar ook van haar sauzen en soepen – die net als de groenten en fruit – wereldwijd verkocht worden onder het huismerk van de bekende winkelketens. De visie van Greenyard is mensen helpen gezonder te leven door hen te laten genieten van groenten en fruit op elk moment, op een makkelijke, snelle en aangename manier, met respect voor de natuur.

Colson Vastgoed : Kennis van zaken

KBC : Bank & verzekeringen

Brouwerij Cornelissen : Trots op onze bieren


CO-SPONSOREN:

Steengoed : Iedereen wint met grind

Gopa Design: Keukens en Sanitair

Drukkerij Paessen : Voor al uw drukwerk


SPONSOREN:

Center Parcs
: er even helemaal tussenuit

Belang van Limburg : Nieuws voor iedereen

Mihatra : E-bikes for everyone

De Zigeuner : Autocars en reizen

 

SYMPATHISANTEN:

KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT VAN ONZE SYMPATHISANTEN